Disclaimer

Scroll

Garantie en Montage voorwaarden HIPP-design Garantie

Montage voorwaarden LED spiegels

 • Constateert u bij ontvangst van uw LED spiegel zichtbare uitwendige schade of ziet u iets wat niet in orde is, verzoeken wij u dit direct, ( binnen 24 uur ) aan ons te melden.
 • Controleer vervolgens binnen 48 uur uw bestelling op eventuele gebreken of zichtbare schade in de verpakking
 • Wij verzoeken om de spiegels door een erkende installateur te laten aansluiten
 • Monteer de spiegel op ten minste 60 cm van uw bad of douche opstelling en zorg voor een goede spat afscheiding
 • Zorg voor voldoende ventilatie in de ruimte waar de spiegel word opgehangen
 • Controleer of de wand geschikt is voor montage, de meegeleverde ophang set is geschikt voor een stenen muur.
 • Reinig de spiegel niet met ammoniak , kalk reinigende, zure of alkalische schoonmaakmiddelen
 • De spiegel alleen schoonmaken met een droge doek of eventueel een vochtige zeem
 • Cosmetica vlekken of spetters direct verwijderen met warm water op een doek
 • Maak de spiegel na gebruik in uw badkamer droog om eventuele verwering te voorkomen

Garantie voorwaarden LED spiegels

De garantieperiode van 2 jaar gaat in op de dag van onze levering. Wanneer komt uw garantie te vervallen:

 • Wanneer de spiegel niet conform bovengenoemde montage voorwaarden word ge├»nstalleerd of onderhouden
 • Bij onvoldoende ventilatie in de ruimte
 • Wanneer de spiegel verkeerd is gemonteerd Wanneer de spiegel te dicht bij een bad of douche opstelling is opgehangen
 • Bij teveel spatwater van de douche of van het bad, waarbij geen spatscherm is geplaatst
 • Bij einde garantieperiode van 2 jaar
 • Bij reclamaties op eerder gemonteerde spiegels of onderdelen, want gemonteerd=geaccepteerd

Algemene informatie

Levertijden

Onze voorraad LED spiegels worden gratis verstuurd binnen Nederland en Belgi├ź (binnen 5 werkdagen). De levertijden van de maatwerk LED spiegels liggen tussen de 15 en 20 werkdagen. Maatwerk spiegels zonder frame en verlichting worden binnen 10 dagen geleverd.

Transportkosten voor maatwerk spiegels bedraagt 35-, euro.

Verpakking

HIPP-design producten worden altijd voor verzending gecontroleerd. De voorraad spiegels worden verpakt in een dubbele kartonnen doos met piepschuim en metalen hoekstukken, zodat deze tijdens transport goed beschermd blijven. De voorzijde van de spiegel is voorzien van een folie welke ter bescherming dient bij het uitpakken en bij de montage. De achterzijde van de spiegel is voorzien van een witte veiligheidsfolie, zodat bij eventuele breuk voorkomen wordt dat de spiegel uiteen valt.

De maatwerk spiegels worden bij grote afmetingen in een houten kratpallet beschermt verpakt.

Garantie

Controleer binnen 48 uur na levering of uw bestelling in orde is. Wij stellen namelijk dat het artikel vooraf gecontroleerd dient te worden op eventuele beschadigingen. Leg het artikel op een zachte ondergrond en controleer de hoeken, randen en het glasoppervlak. Verwijder daarbij de hoekbeschermers, zodat de spiegel adequaat gecontroleerd kan worden. Bij eventuele gebreken moet dit dan ook binnen de gestelde termijn gemeld worden.
Als de spiegel eenmaal gemonteerd is geweest zal de reclamatie door ons niet meer in behandeling worden genomen. Uiteraard vallen eventuele andere (elektronische) mankementen binnen de garantieperiode van 2 jaar. Wij verzoeken een ieder om de verpakking tenminste 1 maand te bewaren.

 • Onze garantie en montage voorwaarden zijn als bijlage bijgesloten

Technische informatie

Verlichting

De lichtkleur van onze LED verlichting is 4000 Kelvin. Deze neutrale kleur zit tussen koud wit en warm wit in. Door een tussenkleur te kiezen, vind het gros van de klanten de verlichting precies goed, niet te wit en niet te geel. Mocht de verlichting en/of verwarming centraal geschakeld moeten worden i.p.v. de schakelaars op de spiegel, dan is dit met enkele kleine aanpassingen in de elektra te bewerkstelligen.

Installatie advies

Het wordt aanbevolen om de installatie door een gekwalificeerde elektricien uit te laten voeren in overeenstemming met de huidige regelgeving. Zorg ervoor dat de elektrische hoofdvoeding is uitgeschakeld, voordat u aan de installatie begint. Installeer uw spiegel met tenminste 2 personen om zodoende beschadigingen tijdens de montage te voorkomen. Voor de grotere spiegels wordt aanbevolen om de montage met 3 personen uit te voeren.

Uiterste voorzichtigheid is geboden bij het ophangen van de spiegel aan de metalen ophanghaken. Zorg er voor dat de ophanghaken niet krassen over de achterzijde van de spiegel daar dit een zichtbare blijvende beschadiging kan veroorzaken. Zorg er tevens voor dat de spiegel verticaal en niet in een hoek over de ophanghaken word opgehangen. Ook zo word voorkomen dat de ophanghaken in de achterzijde van de spiegel krassen.

Houdt er ook rekening mee dat de sensor 20 cm vrij moet zijn van andere objecten in de omgeving. Dit zou van invloed kunnen zijn op de sensorschakeling. De bijgeleverde pluggen zijn geschikt voor een stenen muur. Voor andere type muren of achtergrond dienen dan wel de geschikte pluggen worden gebruikt.

Onderhoud en reiniging

Het wordt aanbevolen om de spiegel met een zachte droge doek te reinigen, alleen als de spiegel is uitgeschakeld. Gebruik nooit reinigingsmiddelen of schuurmiddelen. Voorkom ook dat er vocht in contact komt met de lampen en/of elektronische onderdelen.